Scris de pe / 0 Comentarii

Întâlnirea dintre un bărbat şi o femeie nu poate fi decât o aventură. De scurtă durată, atunci când se isprăveşte la timp. De lungă durată, când doi oameni se încăpățânează sau se resemnează să ruginească împreună.”

 

Așa crede Lavinia, femeia imorală imaginată de Sidonia Drăgușanu în cel de-al treilea roman al ei, „Jurnalul Aurorei Serafim”. Lavinia și Aurora sunt aparent „prietene” din adolescență, dar au două firi cum nu se poate mai diferite, deci cu atât mai surprinzătoare relația lor. Romanul scris cu umor și delicatețe de Sidonia Drăgușanu, una dintre cele mai iubite scriitoare și jurnaliste din România secolului trecut, pune față în față psihologia copilului de grădiniță, inocent și năzdrăvan, cu a omului care a pierdut aproape totul în viață și se teme să mai încerce o dată să iubească.

Citește recenzia romanului pe Hotnews

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.