Scris de pe / 0 Comentarii

… Și abia după ce am început să mă iubesc pe mine, nu doar să mă prefac, după ce nu am mai căutat salvarea în alții, pentru că era doar la mine, am început să descopăr că basmele alea din copilărie, pe ici pe colo, pot fi trăite și în realitate.

Și de asta acum, în stânga mea doarme Natalia și El îmi spune cu drag ”noapte bună.”

”Cine dracu o mai fi inventat dragostea? Vorbesc de dragostea sufletească … Asta e sigur invenția noastră, a femeilor … Că nouă ne place să complicăm totul”, spunea una din personajele cărții Sidoniei Drăgușanu. Sunt complicate drumurile iubirii … sau le complicăm noi?

Atâtea femei au fost în mine, la vârste diferite, și au iubit, și urât aceeași oameni, deodată și pe rând. Dar poate că trebuia să fiu toate acestea în drumul spre liniște.

Cărțile Sidoniei Drăgușanu vorbesc despre relația de cuplu, în toate formele ei. Te invit să o descoperi și să te redescoperi pe tine, citindu-le.

 

Citește continuarea articolului scris de Otilia Dima pe blogul „Cu ghilimele”, în cadrul competiției Superblog 2019, despre femeile din cărțile Sidoniei Drăgușanu

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.