Scris de pe / 0 Comentarii

Peste o sută de persoane au fost alături de noi aseară, 18 noiembrie 2019, la lansarea celui mai frumos roman scris de Sidonia Drăgușanu, „Una din noi e de prisos”. A fost o seară în care de fapt nimeni nu a fost de prisos, o seară caldă, cu invitați de seamă, în care am vibrat cu sufletul alături de eroinele cărții, întruchipate de actrițele Daniela Nane și Manuela Hărăbor, am râs la glumele criticului Alex Ștefănescu, am învățat de la profesoara Mihaela Miroiu că astăzi suntem mai puternice și mai independente decât ieri și toate astea s-au întâmplat sub bagheta magică a jurnalistei Alice Năstase Buciuta, gazda și magicianul serii.

Cărțile Sidoniei Drăgușanu au fost vândute în scop caritabil, banii fiind donați Asociației Mame, pentru programul destinat copiilor bolnavi de cancer.

Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi și că îi citiți și iubiți cărțile Sidoniei Drăgușanu. Noul roman, ca și celelalte cărți ale ei pot fi cumpărate în perioada 20-24 noiembrie de la Târgul Gaudeamus de la Romexpo, standul 135 al Editurii Hoffman. Dacă nu ajungeți la târg, găsiți în continuare cărțile Sidoniei Drăgușanu pe site-ul Editurii Hoffman și la Editura Cărțile Tango.

Pentru a comanda romanul „Una din noi e de prisos” de la Editura Cărțile Tango trebuie să trimiteți un email la distributie@revistatango.ro, în care să specificați numărul de exemplare, adresa de livrare, CNP-ul (necesar facturării), un număr de telefon la care puteți fi contactați, precum și modalitatea de expediere.

Plata se poate face:
 ramburs, la primirea coletului, caz în care se adaugă taxele de expediție a coletului:
– direct, în contul de mai jos ( prin internet banking, ordin de plată), iar taxele de expediție a coletului sunt:
– 13,0 lei, prin Fan Courier ( livrare 1-2 zile lucratoare)
–  3,5 lei, Posta Romana( 3-5 zile lucratoare),

Contul: RO84 BACX 0000 0001 2713 5250
Banca: Unicredit Tiriac Bank, suc. Izvor
S.C. CARTILE TANGO S.R.L
CUI: RO 21538151
Adresa:  Str. Drumul Fermei, nr.18E, Popesti-Leordeni, cod 077160, Ilfov.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.