Scris de pe / 0 Comentarii

Cristina din Câmpulung Moldovenesc, elevă în clasa a VIII-a, i-a scris una dintre cele mai emoționante scrisori Sidoniei, în cadrul concursului organizat cu ocazia lansării romanului „Una din noi e de prisos”. Cristina a ales să ne povestească despre consecințele vorbelor grele pe care oamenii le spun celorlalți, din diverse motive, fără să se gândească la urmările pe care le au asupra celorlalți. Pe scurt e vorba despre bullying.

„Din vina lor nu mai mâncam, stăteam singură în camera mea și plângeam. Apoi a apărut depresia și dorința de moarte”… Cristina a reușit să depășească  situația asta, dar nu toți cei abuzați de colegi sunt la fel de norocoși. Mesajul Cristinei este să fim conștienți că „fiecare lucru mărunt, spus sau făcut, are consecințe”.

Așa este, sperăm că și acest demers al nostru de a publica scrisorile către Sidonia Drăgușanu să aibă consecințe, să le arate oamenilor cât suntem de vulnerabili, toți, în fața indiferenței. Cristina primește pentru scrisoarea ei romanul „Una din noi e de prisos”.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.