Scris de pe / 0 Comentarii

„Andrei s-a amuzat teribil la unele expresii, a comentat despre Fonfonel ca este nasol ce face! (ne scuzati, dar asta e faza cu limbajul pe la 7 ani 1/2!!), l-a indragit pe Azor si s-a ofticat pe Madam Fifi Cutare. (Ca sa folosesc fix cuvintele cu care si-a exprimat el starile). Asadar mesajul a ajuns foarte rapid si foarte clar la el. Iar ilustratiile (realizate extrem de inspirat de catre Oana Ispir) l-au facut sa zaboveasca mult studiind detaliile camerei unde traieste Fonfonel, dar si… alimentele din frigider (cand Fonfonel mananca tot ce este in el) sau pestii din acvariu.

(Yeap! am un copil atent la detalii!)

Eu am avut bucuria si onoarea de a fi prezenta si la lansarea cartii: pe 9 iunie, duminica, la În picioarele goale!”  scrie Violeta pe blogul ei, despre cum a fost la lansarea celei mai noi cărți pentru copii, scrisă de Sidonia Drăgușanu în 1947 și reeditată în 2019.

Foto Mihnea Ciulei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.