Scris de pe / 0 Comentarii

„Nu am crezut că voi parcurge cu atât de mult interes cele peste 200 de pagini, că voi vedea în această carte scrisă acum mai bine de 50 de ani probleme sociale ale zilelor noastre.

Povestea de dragoste dintre Aurora și Ștefan cred că este drama trăită de multe femei în anul 2020, iar dependența și subordonarea față de acesta se regăsește în sufletul femeilor moderne și independente de astăzi.

Pentru o femeie ce mereu a trăit în umbra cuiva, care a trebuit să se ridice pe cont propriu, mai presus decât orice, cu integritatea neștirbită, jurnalul Aurorei devine terapeutic. Dacă se va vindeca aceasta de dragostea bolnavă pe care i-o poartă lui Ștefan, mult timp după despărțire, dacă va reuși să pună capăt prieteniei bazate pe sentimentul de venerație și mai ales, dacă va avea puterea să iubească din nou (și are mai multe variante) veți afla doar citind această minunată lectură psihologică.”

 

Citește întreaga recenzie a romanului „Jurnalul Aurorei Serafim” pe blogul Bookmymind

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.